Väriä korviin – kolmet ihanat korvakorut

Uhkailu, kiristys ja lahjonta - näillä vanhan kansan mukaan kasvatetaan lapsia, mutta kokemus koulumaailmassa on ainakin minulle näyttänyt sen, että viimeisin näistä toimii parhaiten. Miten tämä liittyy korvakoruihin? No, olen todennut, että lahjonta toimii myös itseni motivoimiseen, joten olenkin painonpudotuksen osalta luonut itselleni palkitsemisjärjestelmän. Aina parin-kolmen pudotetun kilon jälkeen minulla on pykälä, jonka saavutettuani saan palkita itseni jollakin ennalta määrätyllä kivalla jutulla. Olen miettinyt palkinnot siten, että ne oikeasti tuottavat minulle iloa, mutta ovat sellaisia vähän ylimääräisiä juttuja, joita en välttämättä tarvitse - toisin sanoen, en ole jossakin vaiheessa siinä tilanteessa, että minun on olosuhteiden pakosta hankittava tuote, oli painoa tippunut tai ei.

Viimeisin saavuttamani palkinto olivat uudet korvikset. Tavoitteeseen päästyäni sainkin ruveta selailemaan nettikauppoja, ja tuloksena oli vaihtoehtojen runsaus. Aloitin selaamalla Weecos-verkkokaupan tarjonnan, ja jo sieltä löytyi pitkälle toistakymmentä varteenotettavaa korvisparia. Muutamia muita vaihtoehtoja kartoitettuani, piti aloittaa karsinta, mikä veikin sitten pari viikkoa. Lähes päivittäin poistin listaltani yhden tai kaksi paria pääasiassa fiilispohjalta. Muutamia pareja poistin, koska ne olisivat olleet liian suuria arkikäyttöön. Heti alkuvaiheessa päätin, että haluan kotimaiset korvakorut.

Päädyin lopulta tilaamaan kolme paria korviksia. Olinhan tehnyt niin hyvää työtä terveellisempien elämäntapojen eteen, ja ennen kaikkea näiden kolmen välillä valinta alkoi tuntua mahdottomalta. Tilasin korut Weecosin kautta, kun heiltä sai sopivasti ystävänpäivänä kymmenen prosenttia alennusta tilauksen kokonaissummasta.

Kahdet korvakorut tilasin Televisio Lifestyle Storesta, jonka valikoimista olisin voinut tilata vaikka kuinka monet korvikset. Ihania värejä! Yritin painottaa väreihin, joita korupuustani ei vielä liian monia pareja löydy. Näin päädyin Bali-nimisiin vaaleanpuna-keltaisiin koruihin sekä Citrus-sarjan solo-korviksiin limen värisenä. Molemmat täyttivät odotukset!

Kolmannet korvakorut ovat Kajoan Designin käsialaa. Bubble-korvikset pinkin ja kullan väreissä hurmasivat ennalta eivätkä tuottaneet pettymystä kotiin tultuaan. Näistä löytyy myös turkoosi versio, joka on myös tosi kaunis, joskaan ei niinkään minun värimaailmaani.

Molemmat paketit kruunasi käsinkirjoitettu kiitosviesti tilauksesta. On ihanaa saada konkreettinen muistutus siitä, että korut tulevat pieniltä kotimaisilta yrityksiltä, joita mieluusti tuen aina kun se vain taloudellisesti on mahdollista. Tällaisten ei-metallisten korvisten suhteen näin todellakin on!

1 ajatus aiheesta “Väriä korviin – kolmet ihanat korvakorut”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös