Karanteenissa kirjoittaminen taas kiinnostaa

Eli miksi päätin aloittaa uuden blogin kirjoittamisen?

Loin ensimmäisen version tästä blogista jo viime kesänä. Tuolloin koin valtavaa ahdistusta siitä, että pian koittaisi aika, jolloin minun tulisi lopettaa hääblogini kirjoittaminen. Liian pitkään jatketut hääblogit kun eivät vain jotenkin enää toimi. Jätin tämän kuitenkin hautumaan ja odottamaan sitä aikaa, kun minun pitäisi oikeasti pistää hääbloggaripillit pussiin.

Hääblogin lopettaminen osoittautuikin helpommaksi tehtäväksi kuin osasin arvata. Kiinnostus blogin kirjoittamiseen hiipui syksyn mittaan, kun häistä oli koko ajan enemmän ja enemmän aikaa. Raavin edelleen kokoon viimeisiä tekstejä, koska tuntuu kurjalta jättää rakkaudella kirjoitettu blogi keskeneräiseksi, vaille kunnon lopetusta.

Hääblogini Jotain keltaista

Hääkuvamme ovat Valofilmsin käsialaa

Olen viimeisten parin-kolmen viikon aikana kirjoittanut hääblogiini useampia tekstejä kuin talven aikana yhteensä. Mistä moinen inspiraatio? No koronaviruksestapa tietenkin. Monien muiden tavoin vietän päiviäni neljän seinän sisällä, ilman kummempia menoja. Ulkoiltua sentään vähän tulee. Vietin myös viime kuun aikana kolmisen viikkoa erossa miehestäni, ensin hänen Alppi-matkansa ajan ja sen jälkeen varmuuskaranteenin vuoksi.

Ehkä nyt siis oli aika tälle uudelle aluevaltaukselle: lifestyle-blogille, jollaista en koskaan uskonut kirjoittavani. Haluaisin keksiä jonkin muun termin, mutta tuo on varmasti parhaiten tunnistettavissa. Siihen kategoriaan kai tämä sekametelisoppa kuuluu, kun en yhteen aiheeseen osannut sitoutua. Lue enemmän osiosta Esittely

Ehkäpä lukijoitakin näin eristyksen ja etätöiden aikana löytyy. Tervetuloa seurailemaan elämääni!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös