Ensimmäisen kesälomaviikon kuulumisia

Pahoittelen heti kärkeen pitkää kirjoitustaukoa! Kevään loppu töissä oli taas kiireinen, ja päivät venyivät, joten illat kuluivat pitkälti sohvan pohjalla. Odotettu kesäloma alkoi kuitenkin reilu viikko sitten. Ensimmäisen kesälomaviikon vietin Turussa vanhempieni luona. Sinne singahdimme mieheni kanssa suoraan koululta todistukset jaettuani. Syy pikaiseen siirtymään oli iloinen perhejuhla, sillä nuorin veljeni sai lauantaina päähänsä valkolakin. Nyt vietimme juhlaa tosiaan ihan vain lähiperheen kanssa kohottaen sankarille maljat ja syöden hyvin. Elokuussa toivottavasti päästään juhlimaan tuoretta ylioppilasta sitten suuremmalla joukolla suvun kanssa.

Lauantain juhlinnan jälkeen pääsimme sunnuntaina nauttimaan helteestä vanhempieni takapihalla aurinkotuoleissa. Illalla suuntasimme ystäviemme ja kummityttöni luokse ja vietimme hauskan illan. Kyllä sitä osaa taas arvostaa ystävien näkemistä, kun on rajoittanut sosiaalista kanssakäymistä muutaman kuukauden! Maanantainakin sää suosi ja takapiha kutsui. Jottei ihan lorvimiseksi koko pidennettyä viikonloppua päästetty, kävimme testaamassa osan Aninkaisten (eli Kaatopaikanmäen) frisbeegolf -radasta. Koko kierrosta emme jaksaneet tehdä, kun mukana olivat myös vanhempani eli meistä neljästä ainoastaan miehelläni oli enemmän kokemusta lajista. Isäni osoittautui tässä(kin) lajissa luonnonlahjakkuudeksi, mutta minä ja äitini kiskoimme kiekkoja milloin mihinkin suuntaan.

Mieheni lähti tiistaiaamuna ajelemaan kohti Espoota ja työvelvollisuuksia. Minä jäin nauttimaan Turun kesästä vielä vähän pidemmäksi aikaa. Tiistaina pääsin pitkästä aikaa ravintolapöydän ääreen, kun kävimme siskoni kanssa lounaalla diTrevin terassilla. Olin jo ennalta haaveillut ravintolalaivoille pääsystä, kun kuulin, että ravintolat saavat avata ovensa juuri Turussa ollessani. Kävimmekin juomassa lounaan päälle vielä drinksut ravintolalaiva Donnalla. Turun kesä tarjoili parastaan! Harmi, että seuraavana yönä joku vatsapöpö iski ja vietinkin pari päivää sohvalla ja sängyssä. Onneksi pahin vaihe meni nopeasti ohi, mutta treffit ystävän kanssa jouduin harmistuksekseni perumaan.

Kotiin Espooseen palasin toissapäivänä, lauantaina. Vietin täällä reilun vuorokauden omaa aikaa lähinnä telkkarin kanssa, kun mieheni oli mökki- & frisbeegolf-reissulla kaveriporukalla. Vielä viimeyönä, kun nukuin aika levottomasti, työasiat valtasivat tilaa unissa, mutta eivätköhän ne työasiat pikkuhiljaa loman mittaan unohdu. Parasta loman alussa olisi ottaa irtiotto johonkin täysin uuteen paikkaan, jotta pääsee kunnolla lomatunnelmaan, mutta tänä vuonna se ei ollut mahdollista. Kohta lähden nauttimaan hieronnasta ja sen jälkeen yritän olla reipas ja aloittaa ikkunanpesu-urakkaa. Koko loppupäiväksi on luvattu reilusti vettä, joten tänään voisi olla hyvä päivä pestä ainakin sisäpuolelta ikkunoita.

Kevätlukukauden lopuksi minua hellittiin toinen toistaan ihanammilla kukilla.
Kevätlukukauden lopuksi minua hellittiin toinen toistaan ihanammilla kukilla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös